Over ons

Weet jij graag alles over Tesla en de andere ondernemingen van Elon Musk? Bij Teslafan schrijven we over niets anders dan dit. Van nieuwtjes tot reviews van relevante producten.

Elja TrumTeslafan bericht zo vaak mogelijk over Tesla en is een hobby project van Elja Trum. De artikelen worden geschreven door Elja en een team van vrijwillige bloggers. Mocht je het leuk vinden om een of meerdere artikelen te schrijven op Teslafan, neem dan contact op met Elja via .

Teslafan is opgericht in september 2017.

Vragen of Suggesties?


Heb je vragen of suggesties voor een artikel op Teslafan? Deze zijn van harte welkom!
Gebruik hiervoor bovenstaand e-mailadres of onderstaand contactformulier.
Ook het plaatsen van een gastblog is zeker mogelijk.

Contactformulier
naam

e-mail

bericht

anti-spam
(de naam van deze website)

Teslafan op je eigen website


De inhoud van de Teslafan RSS feed kun je gratis gebruiken om de berichten van Photofacts (titels en de eerste alinea) op je eigen website te plaatsen. Hiervoor kun je zelf aan de slag met code, maar je kunt ook gebruik maken van een gratis dienst zoals FeedOnSite.com.

Contactgegevens


Photofacts BV
t.a.v. Elja Trum
Industrieweg Oost 21
6662 NE  Elst (Gld)
t 024 359 44 13
m: 06 - 22 383 163

KvK: 64981096

Copyright


Alle teksten op Teslafan zijn copyright Teslafan en de desbetreffende auteur, tenzij anders aangegeven. Deze teksten en afbeeldingen mogen niet zonder schriftelijke toestemming van Teslafan door derden overgenomen worden. Het is wel toegestaan de informatie uit onze RSS feed te gebruiken zolang hierbij bronvermelding plaatsvindt.

Aansprakelijkheid


Teslafan besteedt veel zorg aan het verstrekken van actuele en correcte informatie, zij kan echter niet verantwoordelijk noch aansprakelijk worden gehouden voor onjuiste of verouderde informatie of eventuele fouten. In de meeste artikelen wordt de persoonlijke mening van de auteur over het besproken onderwerp verwoord, deze mening hoeft geenszins overeen te komen met werkelijke feiten.

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafan; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafan, neem dan contact op.Meer over Teslafan
Om Teslafan.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.