Elja Trum

Tweedehands Tesla Model 3 aangeboden voor 150.000 dollar

woensdag 11 oktober 2017, 17:17 door | 131x gelezen | 0 reacties

Er is nog geen Tesla Model 3 geleverd aan klanten, maar je kunt nu toch al eigenaar worden van een zo-goed-als-nieuwe Model 3.

Een medewerker van Tesla heeft zijn Model 3 (serienummer 209) aangeboden op Craigslist, een soort Marktplaats voor Amerikanen, voor 150.000 dollar.

Tesla Model 3 op Craigslist


De witte Model 3 heeft zo'n 2.000 mijl op de teller staan en is voorzien van de grotere accu (500 kilometer bereik), premium interieur en de 18 inch standaard wielen.

De vraagprijs is nog open voor onderhandeling, maar is momenteel bijna drie keer de nieuwwaarde van de bolide. Dat is opmerkelijk, want in het bestelproces van Tesla voor medewerkers staat dat ze de auto niet mogen verkopen voor meer dan de verkoopprijs.

De meeste mensen met een reservering voor de Model 3 zullen dit bedrag er niet voor over hebben, maar toch lijkt de kans best groot dat er partijen zijn die deze meerprijs er wel voor open hebben.

Onder andere Ford en Audi hebben in het verleden wel eens vroegtijdig en waarschijnlijk tegen een meerprijs een Tesla gekocht.

Elja Trum

Over de auteur

Elja is oprichter van Teslafan en het fotografieblog Photofacts. Hij heeft een reservering voor de Tesla Model 3, maar rijdt momenteel zelf nog in een dinosap verstoker.

0 reacties

    Er zijn nog geen reacties op dit artikel.
    Deel als eerste jouw mening over dit onderwerp!

Deel jouw mening

Let op: Op een artikel ouder dan een week kan alleen gereageerd worden door geregistreerde bezoekers.
Wil je toch reageren, log in of registreer je dan gratis.
Toon alle artikelen binnen Model 3

Ontvang wekelijks Tesla nieuws in je inbox

Elke week de laatste berichten in je mailbox.
Meer over de wekelijkse mail. Of blijf op de hoogte via Facebook.


Elja Trum

Teslafan; alles over Tesla

Oke, ik geef het toe: ik ben best wel fan van Tesla. Elon Musk heeft een bedrijf opgezet dat gave producten maakt; mooie auto's met top prestaties en -ohja- het is ook nog eens goed voor de wereld. Een leuk onderwerp om over te schrijven. Dat doe ik dan ook op dit blog. Veel leesplezier! Mocht je het leuk vinden om zelf ook één of meerdere artikelen te schrijven op Teslafan, neem dan contact op.Meer over Teslafan
Om Teslafan.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord
sluiten

De laatste Tesla nieuwtjes in je inbox

Mis geen enkel bericht; schrijf je in en we sturen je wekelijks de laatste Tesla nieuwtjes.